Info Stars of Balaton

Stars of Balaton

starsofbalaton6

A Silky Beauty for You és Várdai Hanna közös munkájának gyümölcseként született meg ez az egyedi, magyar tervezésű, 90 x 90cm-es selyem alkotás, melynek minden egyes szövetfonala igényességet és egyediséget sugároz, és generációkon átívelő titkokat rejt.

Várdai Hanna tervező, akit munkája során a kifinomult elegancia és a személyre szabott design vezérel, valódi műalkotásként tekint az elkészült kendőre. Sajátkezűleg rajzolta meg a ‘Stars of Balaton’ selyemkendő egyedi mintáját, ahol a tervező saját életéből merített szimbólumokat rejtett el — egy igazán összetett és meghitt történetet teremtve ezzel. 

A kendő felszínén megjelenik a Göncölszekér, egy aprólékosan csiszolt gyémánt rajza, és Hanna kedvenc csillaga is — mindegyik szimbólum egy személyes történet lapjait tárja fel. Eközben édesanyja kedvenc virága, a liliom is helyet kap a rajzon, a szeretet és a tisztelet lenyomatát megörökítve a selyemben.

Az anyagválasztás önmagáért beszél: a legmagasabb minőségű, Momme22-es Silky Beauty for You 100% hernyóselyem páratlan fényűzést és kényelmet garantál a kendő viselőjének, ahol a textil minden rezdülése a minőség záloga.

Stars of Balaton selyem kendő
Stars of Balaton selyem kendő

Fedezd fel a részleteket, keresd a rejtett jeleket, és engedd, hogy a ‘Stars of Balaton’ kendővel kifejezd egyéniségedet, miközben magadra öltheted a tervező által rajzolt történetet.

Várdai Hanna kérdése most hozzád szól: Megtalálod a kendőn rejlő titkokat?

Silky Beauty for You és Várdai Hanna Stars of Balaton selyem kendő

Egyedi selyem párnahuzatok

További érdekességek

Stars of Balaton
Stars of Balaton selyem kendő története. Várdai Hanna és a Silky Beauty for You prémium minőségű, egyedi tervezésű, különleges történetet elmesélő limitált selyem kendője.
Tovább
A selyem
A selyem természetes antioxidáns- és aminosav tartalma miatt antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik: nem tartja meg a baktériumokat, gombákat, sőt, még az atkákat sem.
Tovább
Previous
Next